Om Powerhoop

Hvorfor Powerhoop?

Powerhoop er den bedst vægtede hulahopring og har dokumentation for at mindske taljemålet, og vil være en fantastisk tilføjelse til din træning. 10 minutter om dagen er nok til at opnå et målbart resultat. 

• En stor diameter gør den lettere at bruge, også for dem der aldrig har haft succes med en almindelig hulahopring.

• Den bøljede inderside masserer taljen og hjælper med at bygge et corset op af beskyttende core muskler

• Den bløde skumbelægning på de originale Powerhoops gør at de er behagelige at bruge, samtidig med at formen, størrelsen og vægten gør den til et alsidigt fitness redskab som kan bruges i en bred vifte af forskellige former for træning som eks.: Aerobics, yoga, Pilates, udstrækning og cirkeltræning, og ikke mindst til hjemme træning. 

 

mr dod

 

Ofte stillede spørgsmål om Powerhoop:

Findes der forskning som bekræfter at Powerhoop mindsker taljemålet?

Ja, det gør der! Et forskningsforløb ved Canadas Waterloo universitet, udført af en verdens bedste eksperter i rygsøjlens biomekanik, konkluderer at Innertraks Powerhoop i høj grad mindskede taljemålet hos de forsøgspersoner som hoopede et kvarter om dagen, 5 dage om ugen, i 6 uger. Læs mere her. 

Jeg har aldrig før kunne anvende en hulahopring - hvor stor er min chance for succes? 

På grund af vægten og den store diameter er Powerhoop nemme at anvende, selv for dem, som aldrig har haft succes med den gammeldags letvægts hulahopring. for mere Info. Klik her for grundstilling og demo video.

Tænk lige på dette: Hvis en hulahopring kun var en smule større end din talje, hvor hurtigt du så skal bevæge dig for at holde ringen kørende? Det modsatte er også tilfældet: En stor diameter muliggør en langsom og rolig bevægelse, og vægten af ringen forøger den kraft som er nødvendig for at holde ringen kørende.

ArEr vægtede hulahopringe sikre at anvende? 

Sikker anvendelse kommer af at bruge sund fornuft og følge fabrikantens vejledning. Vægtede hulahopringe har til formål at træne kernemusklerne, at få dem fastere og stærkere, men denne proces tager adskillige dage af gradvis optrapning af træningen. Begyndere som overtræner kan opleve at blive ømme og måske få blå mærker - hvilket er ukonfortabelt, unødvendigt, og det giver hooping et dårligt ry. I tillæg er der nogle tilstande som ikke er forenelige med hooping, såsom graviditet og brug af blodfortyndende medicin. For mere info om sikkerhed og hooping klik her.

 Powerhoop træning lyder sjovt, hvor kan jeg gå til det i mit område?

 Mange foreninger og fitness centre har certificerede Powerhoop instruktører i Danmark som underviser Powerhoop workout, og der er hundredvis af instruktører i Europa. Du kan finde en Powerhoop instruktør eller forening/center her. Hvis der ikke er noget i dit område fortæl endelig din forening eller dit fitnesscenter om denne nye form for uddannelse Powerhoop instruktør trænings kurser.  

Hvorfor koster Powerhoop mere end andre hulahopringe jeg har set på markedet?

Der findes masser af billige hoops på markedet, og der er en årsag til at de er billige. Da vores norske moderselskab lancerede Powerhoop i 2007 testede de alle de forskellige hoops de kunne finde og konkluderede at Powerhoop var langt den bedste:

  • Den store diameter gør dem nemme at anvende og den bølgede underside hjælper med at opbygge et regulært panser af kernemuskler.
  • Den brede profil og eftergivende skumoverflade øger komforten for nye brugere.
  • Phtalat-frit skum betyder sikker anvendelse i hjem med børn og ingen ubehagelig lugt af kemikalier
  • Powerhoops kan adskilles for nem opbevaring og ved rejser. Solide koblinger sikrer ringen mod at åbne sig under normal anvendelse
  • 3 forskellige størrelser / vægte muliggør brugerne at vælge den hoop som passer til dem
  • Powerhoops har top-kvalitets kundeservice. Vores medarbejderskab sælger ikke bare Powerhoops..... de elsker dem ♥

Hvilke andre resultater kan jeg forvente?

 Vore kunder og Powerhoop Workout deltagere kontakter jævnligt os for at fortælle om deres resultater. Læs nogle af deres historer her.